Grote broer en zus

Hier maakte ik kennis met mijn grote broer Milan en grote zus Anna. Ze kropen allebei bij mama en mij in bed... Ik vond het erg gezellig. En ze vertelden mij allebei hoe lief en mooi ze mij vonden.

Ik mocht bij Milan op schoot en vond dat prima liggen. Ik heb een hele lieve grote broer. Toen ik bij papa op schoot lag kwam mijn lieve grote zus bij papa zitten. Ze gaf mij een hele dikke kus en vond mij heel erg lief.

Na het kennismaken met Milan en Anna leerde ik ook mijn nichtje Fenna en haar mama Marcella kennen. Zij wordt binnenkort ook grote zus...spannend! Opa en oma waren er natuurlijk ook want oma had op mijn grote broer en zus gepast toen ik geboren werd. Oma vond het heerlijk om met mij te knuffelen en vond mij een mooi mannetje. Opa is ook heel erg trots op mij.

Milan kroop weer lekker bij mama in bed en oma en de meiden gingen mij uitgebreid bewonderen...

Tante Marcella heeft mij ook vastgehouden...zij moet nog een paar weekjes wachten tot ze ook mag bevallen van een mooi meisje....

Anna kwam samen met papa even langs...Milan was bij een vriendje spelen. Anna wilde het liefst dat mama en ik al mee naar huis gingen maar dat ging echt nog niet.

Ik werd een beetje gewassen en kreeg andere kleertjes aan en Anna stond naar mij te kijken...

1 dag oud...schone kleertjes aan...heerlijk

Oma kwam weer langs en ook oom Michel en Fenna kwamen weer even buurten... Fenna had haar pop meegenomen...haar papa had mij vast en zij haar poppie...

Zondagmorgen half 7....de nachtzuster had tijd om mij in bad te doen want dat was ik nog niet geweest sinds ik geboren was... Ik vond het uitkleden nog steeds niet leuk en zeker de koude weegschaal niet. Het huilen was gelijk voorbij toen ik het warme water van het badje voelde... Ik ontspande me totaal en heb genoten van m'n zondagochtendbadje.... Helaas moest ik daar ook weer uit en dan kreeg ik het koud maar de zuster kleedde me snel aan zodat ik bij mama kon gaan drinken... Ik had goed m'n best gedaan bij mama en de borstvoeding was helemaal op gang!

Alle mooie tekeningen die ik had gekregen heeft mama op de foto gezet...die gaan m'n plakboek in.

Zondagmorgen een uurtje of 10 kwamen papa, Milan en Anna langs... Deze keer hadden ze een rolstoel mee voor mama en de maxicosi voor mij...We gingen naar huis vandaag!!! Milan en Anna waren helemaal blij dat we naar huis kwamen.... Papa nam nog een foto van het uitzicht wat mama 4 dagen had gehad en daarna gingen we lekker naar huis...